Mitől fáj az első 5-6 eseteleg 10 szívás fejésnél? Sokszor a könnyem kicsordul, de ha az elején túl jutok már nem fáj. Valami tipp, hogy javulhatna a helyzetem, legalább fél éves koráig szeretném, ha csak anyatejet kapna.
Szia!
Én lepuhitottam a mellbimbómat fejés előtt és úgy nem fájt.Egy törlőkendőt kimostam langyos vizzel és azzal törölgettem,áztatgattam kicsit,igy jobb volt.
Üdv
Köszönöm, kipróbálom!
Tusolás után jobb szokott lenni valamivel.
Szoptatás vagy fejés után mindig kend be par csepp anyatejjel, de csak akkor tedd el a cicidet, ha megszáradt rajta. Fújod es legyezd meg kicsit. Ápolja. Nekem is nagyon fájt, bár én nem fejtem. Nekem szoptatásnál volt ugyanez, de idővel tényleg elmúlik. Volt, hogy előre féltem már az első néhyány másodperctől. Ráadásul az én kisfiam 5 hónapos koráig 2-2,5 óránként evett.
Az erős tejleadó reflex miatt lehet, vagy nem tudom... Addig rossz, amíg beindul es ha már jön, akkor elmúlik a fájdalom nehány szívás után. Már több mint féléve szoptatok, és úgy emlékszem, hogy 2-3 hónapos korára minden könnyen ment már.
Nem tudom, hogy állítható -e a fejesi fokozat, de próbáld a leggyengébbel, nem a szívó erősségtől függ a fejés sikeressége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!