Használtan vennétek mellszívót?
Ismerostol vettem, es sterilizaltam. Sargas volt a gumiharang resze, ez mondjuk semmivel nem jott le, de a hasznalatan nem valtoztatott.
Egyebkent meg en is eladtam.
Kérdés melyiket.
Mi a korháqzban medelát kaptunk, és az orvos is azt írta fel(külföldön a gyógyszertárban lehet bérelni ha az orvos felírja).
Medelának csak egy motorja van ami drága. Maga ami a mellel és a tejjel érintkezik azt lehet újjonan a bababoltba pár euroért kapni.
ìgy mikor a gyógyszertárit vissza kellett adni(ahhoz járt eleve egy originál fej+üveg), vettünk ebay-en egy használt mellszívot. Ès nagyon jó áron el is adtuk a második gyerek után.
persze...el lehet fertőtleníteni aztán kész.
A kórházit is használnom kellett.
használtam vettem, vateráról, fillérekért. tökéletesen kiszolgált minket 6 hónapig :)
2 éves lányok anyukája
köszönöm a megerősítést:)
én is igy gondolkodtam,mert láttam olyat ami szinte uj és hát töredék áron eladják(avent volt korábban a fiamnál,most is ilyet vennék,néztem gumiharangot is lehet külön kapni hozzá ha esetleg az nagyon használt lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!