Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Használtan vennétek mellszívót?

Használtan vennétek mellszívót?

Figyelt kérdés
Ismerőstől vagy akár netről is?
2015. nov. 10. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ismerostol vettem, es sterilizaltam. Sargas volt a gumiharang resze, ez mondjuk semmivel nem jott le, de a hasznalatan nem valtoztatott.

Egyebkent meg en is eladtam.

2015. nov. 10. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha jó állapotban igen,ugyis kifertőtleníted a használtat is és az újat is. Én is használtan vettem, olcsóbban mint az eredeti ára,és csak egyszer használták,megvolt hozzá minden, blokk,jótállás stb...
2015. nov. 10. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdés melyiket.

Mi a korháqzban medelát kaptunk, és az orvos is azt írta fel(külföldön a gyógyszertárban lehet bérelni ha az orvos felírja).

Medelának csak egy motorja van ami drága. Maga ami a mellel és a tejjel érintkezik azt lehet újjonan a bababoltba pár euroért kapni.

ìgy mikor a gyógyszertárit vissza kellett adni(ahhoz járt eleve egy originál fej+üveg), vettünk ebay-en egy használt mellszívot. Ès nagyon jó áron el is adtuk a második gyerek után.

2015. nov. 10. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:

persze...el lehet fertőtleníteni aztán kész.

A kórházit is használnom kellett.

2015. nov. 10. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
En pl egy nagyon draga mellszivot vettem, de sajnos hamar elapadt a tejem. Fertotlenitettem es eladtam a neten. Tobben is jelentkeztek ra. Ha lett volna hasznaltan es jo minosegu, tiszta, akkor en is megvettem volna.
2015. nov. 10. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:

használtam vettem, vateráról, fillérekért. tökéletesen kiszolgált minket 6 hónapig :)

2 éves lányok anyukája

2015. nov. 10. 11:13
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a megerősítést:)

én is igy gondolkodtam,mert láttam olyat ami szinte uj és hát töredék áron eladják(avent volt korábban a fiamnál,most is ilyet vennék,néztem gumiharangot is lehet külön kapni hozzá ha esetleg az nagyon használt lenne)

2015. nov. 10. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!