A Cezarette-nek tényleg szinte mindenkinél rossz mellékhatások jönnek elő?
Szoptatok, tehát ezt irta fel a doki- tegnap kezdtem el szedni- és egy másik kérdésnél irták, hogy hizást és rossz közérzetet okoz...Ez tényleg igy van? Mikortol észlelhetőek ezek a dolgok?
Tapasztalatokra kivi vagyok!
Én 2 hónapja szedem, semmilyen panaszom nincs, még első hóban szoptatás mellett megjött, de a következő hóban teljesen kimaradt, és sztem ez a tabinak köszönhető.
13 hetes mami
Nálam sem volt az első hónapban semmi,de a következőben és az azt követőben folyamatosan véreztem,görcsölt a gyomrom és fájt a hasam.Így abba hagytam.Mióta nem szedem,semmi bajom.Védekezni,meg máshogy is lehet.
Egy 5 hónapos baba anyukája!
Nálam epekövet okozott,ezért kivették az epehólyagomat.
Gyulladt pattanások is voltak az arcomon,ami csak a gyógyszer szedésének abbahagyása után 6 hónappal múltak el.
Nem véletlenül vannak rajta a mellékhatások.
Rák,májtumor,trombózis,vérzés,cysta...
Ezek mind előfordultak már sok esetben.
2. válaszoló!
Hogyan tudok privit küldeni, ha nincs ott a válsz alatt kiírva a privi irás lehetősége?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
- látom ez is egyénfüggő, hogy mi leszbelőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!