Ciccda kérdése:
2honapos baba mennyi idonkent szopizik es milyen hosszan?
Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 10:53
1/3 anonim válasza:
nekem 2-3 óránként szopizott 30 perceket...kb. 80 milit evett meg egyszerre és 6-7 szopi volt egy nap.
2/3 anonim válasza:
Első,
és ezzel jól gyarapodott??
Kislányom 130-150-et evett alkalmanként, napi 6-7-szer. Délelőtt ~4 óránként, délután-este 2-3 óránként kérte. 40-50 percet szopizott.
És még így is csigatempóban gyarapodott.
3/3 anonim válasza:
Nekem 2-3 óránként eszik, éjjel 4-5 óránként. Van, mikor napközben sűrűbben is, ha olyan a kedve. Mérni nem szoktam, de nem ehet túl sokat egyszerre, mert csak egy mellből eszik egyszerre, 80-90 ml-re tippelnék.
Őrületes tempóban fejlődik ennek ellenére, 2 hónapos korára 2450 grammot szedett föl a születési súlyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!