Kézi vagy elektromos mellszívót érdemesebb venni? Használt is jó vagy inkább újat vegyek?
Használt is jó, ha nem használták sokat. Képes leégni a motor, nem hosszú távra tervezik.
Mindenképpen elektromos, ha nem akarsz ínhüvelygyulladást és napi 1-nél többször használnád. A kézi max. arra jó, hogy a kórházban ne zavard vele a többieket, de ez lesz az utolsó, ami érdekel.
Medela mini electricet használtam, bevált. Elemmel is működtethető.
Én használtan vettem kézi aventosat.
Nekem bevált,csak fejtem 9 hónapon át,tejleadó is voltam,mert a fiunk 5 hónaposan elutasította a tejet (akármit csináltam,sehogy nem volt jó,pedig próbáltam a tej-tojás.glutén,tartósítószer mentes diétákat is,de egy hónapnyi szenvedés után feladtam) és tápszeres lett.Utána már egy másik kisfiúnak fejtem,neki ízlett :-)
Bocs! Használt fogkefét bugyit és hüvelyzuhanyt is vennél? Az anyatej testnedv. Utána nem tudod otthoni eszközökkel tökéletesen fertőtleníteni. Én nem kockáztatnék.
Tudod, hogy a legtöbb otthoni használatra gyártott mellszívó várható üzemideje 200-400 óra? Mi van ha már az előző tulaj 300 órát használta? Nincs bennük üzemóra számláló és általában egy gyerekre készültek. Gazdaságilag is kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!