Aranyérre valami jól bevált kenőcs/kúp, ami tényleg hatásos lehet szoptatás mellett?
2 hónapos kislány anyukája vagyok akit szoptatok, és sajnos van egy aranyerem, ami eddig panaszt nem okozott, de most egy keményebb széklettől elkezdett vérezni.
Szeretnék rá valamilyen krémet vagy kúpot venni, ami hatásos lehet rá, és szoptatás alatt is biztonsággal alkalmazható. Szétnéztem, de annyiféle fajta van...és nem tudom melyik az igazán hatásos. Segítenétek?
fel kell húzni a lábadat mintha guggolnál wc-zésnél.
akkor nem sérti fel az aranyeret annyira, vissza tud húzódni.
Nekem a legjobban a körömvirág vált be, a többi gyógyszertári csodaszer nem.
Saját magam áztattam ki házi mangalicazsírban kint a napon 6-8 hétig, majd leszűrtem, és a visszamaradt virágokat "dugtam" oda az aranyérhez. Minden wc-zés után megmosakodtam és friss virágot tettem be. Kb 2 nap múlva kezdett javulni, és egy szűk hét alatt teljesen elmúlt. Ez totál vegyszermentes színtiszta körömvirágkrém.
Ha jól rémlik, régebben lehetett venni sertészsír alapú körömvirágkrémet patikában, az szívódik fel a legjobban, olyat keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!