Milyen sportot lehet választani szoptatás alatt, ami hatásos, de nem apasztja le a tejet?
Szia!! Nem írtad, h. mennyi idős már a babád, hogy mikor szültél. Ha nem túl régen szültél, akkor én még inkább pihenést ajánlok. Használj ki minden időt, amit a babával lehetsz és pinend ki magadat!!
Ha minden áron mozogni akarsz, én inkább könnyű 20 perces sétákat javaslok. Később járhatsz úszni vagy kocogni is.
Az első hónapban semmi képpen ne sportpljál majd!! Az az iső a pihenésé. Talán a jóga jöhetne majd később szóba, egy ismerősöm mesélt róla, hogy teljesen feltölt és kellemes értelemben kifáraszt. Étrend tanácsokat tudok majd adni később, de a sportot én most nem javaslom.
Üdv: csecsemőgondozó szakos hallgató
egy csajszival együtt jártam pilatesre, akinek 4 hónapos babája volt, ő is amiatt kezdte el, mert vagy +20 kiló volt rajta, bár arról nem beszéltünk, h szoptatott-e még akkor(mert szerintem ez eléggé magánügy).
de ez nem túl megerőltető(ő például minden gyakorlatból a felét csinálta csak, h bizti ne legyen izomláza)és az uszodában is látok anyukákat egészen apró babákkal is, ahogy mennek baba-mama úszásra...de azért kérdezd meg a dokidat, ő biztosa profibban tud erre válaszolni:) nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!:)
Szia!
A baba 3 hós korától lehet menni baba-mama tornára. Én már 3 hete járok, csak kicsi izomláz van, és kifejezetten a has- comb- fenék területét dolgotzzuk meg, és anyukák közt vagyunk, a babák is egymásra találnak. :)
De addig inkább pihenj, és egyél sok friss zöldséget, gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!