Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idő alatt megy ki az...

Mennyi idő alatt megy ki az anyatejből a nikotin?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Azt nem tudom, de az biztos, hogy az anyatejben koncentráltabban jelen van, mint máshol a szervezetedben. Ezt mindenképpen érdemes szem előtt tartani!
2010. márc. 15. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
6%

eleg szomoru..

par nap biztosan kell.

2010. márc. 15. 17:56
 3/7 A kérdező kommentje:
A dohányzás-szoptatás kiemelt kérdés gondolkodtatott el, ahol néhányan úgy gondolják, néhány szál cigi még belefér. S a szomszédasszonyom is erre hivatkozik, hogy ha szoptatás után szívja el, a következő szoptatásig már kimegy a nikotin a véréből. De a tejből is?
2010. márc. 15. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt találtam ezzel kapcsolatban: [link]
2010. márc. 16. 12:06
 5/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
A tej folyamatosan termelődik, de talán a legtöbb éppen szoptatás után. Tehát pont akkor, mikor ő nyugodtan bagózik. És az a méreganyag a tejében már nem bomlik le. Vagy cigi, vagy szoptatás, ha jót akar a babájának...
2010. márc. 17. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Elég tévhit.......A vérből min.6-8 hónap kell mire kimegy a nikotin.A tejben meg ugye minden benne van ami a szervezetben vagy a vérben.

A szomszéd asszony helyett neaggódj.Felesleges.

2010. márc. 17. 23:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem aggódásból, mert mindenkinek saját ügye ezt eldönteni, én biztos nem fogok avatkozni,ő gyereke, űgy tesz ahogy jónak látja, csak ne az én erkélyemre ütné le a hamut függetlenül attól, hogy a baba van-e ott, esetleg a frisse mosott babaruhák vannak kiterigetve!

Csak valahol megfordult a fejemben, hogy azért kivánja az ember a cigit, mert csökken a vérében levő nikotinszint, és lehet, hogy pár óra alatt ki is megy. De a tejből már nem tudom. Nem vagyok olyan jól bioból, azért tettem fel a kérdést. Köszi az eddigi válaszokat.

2010. márc. 18. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!