Egy vagy két mellből szoptassak? Mikortól kell egy mellből szopiznia a babának?
A kórházban mikor megszületett a baba, ahhoz hogy jól beinduljon a tejem azt tanácsolták a szülésznők, hogy pár napig mindkét mellből szoptassak 1 evés alatt. Ha már beindul akkor pedig felváltva. 1 etetés az egyikből a következő a másik cicből. A felesleget amelyikből szopizott fejjem le, hogy ne gyulladjon be.
Soha nem volt problémám ezzel a technikával.
Szia!!!
Én az első perctől egy mellből szoptatom..ez egyéni dolog..
valaki arra esküszik hogy fele-fele időt szopizzon a baba mindkét mellből ez segíti a tejbelövelést..
Nekem kényelmesebb 1 mellből és eddig nem is volt gondom a tej hiányával..amit kiszív a babód az újratermelődik..
Hány hetes a babód??
Nekünk sosem volt elég egy cici, ha úgy érzed, kevés neki, akkor add mindkét melledet. Erre nincs szabály, hogy nem szabad kettőből, ha kevésnek érzed, akkor kináld a másikkal nyugodtan! Arra figyelj, hogy amelyikből utoljára evett, azzal a mellel kezd a következő etetést, akkor nem csak az előtejet szivja ki. A fiam lassan 8 hónapos, még mindig kettőből szopizik.
ҝ
Én azt ajánlom,hogy mind a két melledből szoptass!!!
Nem csak az egyik melledet "terheled".
Meg nekem van egy ismerősöm aki egy mellből szoptatott,és jóval kisebb maradt az egyik melle.
De ez a te döntésed!
ÜDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!