Van itt olyan anyuka aki szinte a 0-ról visszahozta a tejcsijét? Egyáltalán vissza lehet hozni?
A babád nem akart szopizni, te nem tehetsz róla ha erőltetted volna lehet akkor se fogadta volna el.
Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod.
Köszönöm a válaszod és biztatásod!
A férjem és a barátnőm is azt mondja hogy szerintük ne "kinlódjak" már vele.
Kb. a baba két éves koráig újra beindítható a tejtermelés. Ehhez csak az kell, hogy rengeteget tedd mellre a babát.
A picid nem véletlenül issza meg evés után is a tejedet: ő ösztönösen tudja, hogy ez a legjobb, amit kaphat.
Egy barátnőmet mellgyulladással műtötték, el kellett előtte gyógyszeresen apasztani a tejet. Amint rendbe jött, elkezdett újra szoptatni. Most másfél éves múlt a kislánya és még mindig szopizik.
Ha nem szopizik a babád, akkor sűrűn kell fejned.
Én babám sem szopizott 2 hónapos kóra óta, azóta minden nap többször fejem le a tejet /kézi melszívóval/. És még a mai napig tudok neki adni 280-300ml tejet. Tehát szerintem minden csepp megéri. Sajnos más megoldás nincs. Probáld ki a 7-5-3-1 módszert, 2-3 napon belül hatásos.
-6 hónapos baba anyukája-
Bizos, hogy egyszerűbb lenne letenni róla, de ne felejtsd el, hogy szerencsés esetben 6 hós korukig a tej legjobb számukra. Az én kismanómra is volt, hogy rájött az 5 perc és nem kellett neki a cici, akkor szépen átraktam a másikra. Az se kellett hát vissza az elsőre!
Ezt egy párszor eljátszodtuk és minden rendbe jött. Nem tudom próbáltad-e ezt az alap dolgot, hogy alkoholmentes sör? Neked úgy bedurrant tőle a cicim, hogy húúú...:)
Illetve a homeopátiás tejserkentő bogyóka is nagyon sokaknak segített a környezetemben.
Ne add fel, már csak azért sem, mert a pici elfogadja a tejedet, tehát szüksége van rá. Ők még ösztönösen "működnek" tudja mi kell neki! Nem beszélve arról, hogy milyen hatalmas védettséget ad a babádnak a betegségekkel szemben!
Hajrá, menni fog!!!
Sok sikert!
Szia!
Én is úgyan így vagyok most!A picurim türelmetlen ha ráteszem a cicire ő is szopik egy kettőt és képes feladni!Sírva fakad!Felveszem és megnyugtatom majd teszem újra cicire!!Majd 4-5 szopás után beindult a belövelés és nincs gond!De viszont a tejmennyiséggel emiatt én is bajban vagyok hiszen ha már nincs belőlvelés akkor már nem is kell neki a cici!Ezt hívják lustaságnak!!Így én is azon vagyok hogy nőveljem a tejmennyiséget valahogy hiszen már pótolnom is kell!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!