Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit rontok el? Egyszerűen nem...

Mit rontok el? Egyszerűen nem bírom tovább!

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy van egy majdnem 5 hetes kisfiam (első baba).Az elején nem volt baj,minden olyan volt,mint egy ÁLOM!De lassan 3 hete MEGBOLONDULOK!!!!Az éjszakákkal nincs baj,egyszer 9 és fél órát aludt,az átlag a 6-7 óra egyben,aztán még persze visszaalszik evés után.De nappal REGGELTŐL ESTIG cicizik!!!Tegnap 14 órát volt ébren,ebből TALÁN 2x,3x 20 percet aludt.Csak esténként van segítségem,így legtöbbször egy szelet kenyeret sem tudok megkenni magamnak.A tejemmel szerintem nincs gond,legalább is a mennyiségével.Van,hogy végigbőgöm az egész napot,hiszen sokszor még a ruháit sem tudom kimosni.Apukám a múltkor megetetett,amíg én Gergőt etettem.Ez este 7-kor volt,és az volt a REGGELIM!!!!SEGÍTSETEK!Nem akarok tápszert adni neki!Mit rontok el?
2010. márc. 13. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Nincsen semmi baj, hidd el, ez teljesen normális egy ekkora babánál. Neki a cici nem csak kaja, hanem az egész világ! az anya, a biztonság, a nyugalom, egyszóval minden! Tudom, hogy neked most nagyon nehéz, de nem tart ez az időszak már sokáig.
2010. márc. 13. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
valaki írta a cumit, nem rossz ötlet. és alakíts ki rendszert, egyik napról a másikra nem fog menni, de elkezdeni el kéne, mielőtt teljesen begolyózol...egyébként a baba az anyatejet 2 óra alatt emészti meg, tehát 2 órán belül nem lehet éhes, ha eleget szopott.
2010. márc. 14. 01:30
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Az én fiam 6 hetes és mi is sokat sírunk és állandóan a kezemben lenne. Többször én is sírok, mert látom, hogy időnként nehezen nyugszik meg. De mindig arra gondolok, hogy nem sokára jobb lesz és talán többet tudunk aludni.

Én is cumi ellenes voltam, de muszáj voltam adni neki, mert vannak elég "hangos" pillanatok.

Kitartás, nagyon tudom milyen ez a fáradtság... írj ha van kedved:-)

2010. márc. 14. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki pontozza le azokat az anyukákat, akik azt írták, hogy a szopibolond babák esetén is ki kell tartani. Valszeg aki a rendszer bevezetését javasolja. Hogy a francba lehet rednszert bevezetni egy pár hetes csöppségnél? Max úgy ha hagyja ordítani szegényt a ciciért. Hát én nem hagytam. Lehet lepontozni.

Bocs az offért kedves kérdező.

2010. márc. 14. 20:40
 15/15 anonim ***** válasza:
én nem pontoztam...tudhatnád, hogy ált. az pontoz, aki hozzá sem szól...
2010. márc. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!