Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha két éves gyermek csak...

Ha két éves gyermek csak megszokásból szopizik elalvás előtt az baj? Tej már nincs benne.

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem lassan le kéne szoktatni róla. Elég nagy már, tej sincs, akkor váltson át alvóállatra, szopikendőre, takarócsücsökre. Ez már nem a szükséges kategória.
2015. szept. 18. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem baj, ha téged nem zavar. Én leszoktatnám, de az biztos, hogy hisztizni fog, akár most szoktatod le, akár később.
2015. szept. 18. 12:49
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Miért lenne baj? Ha téged nem zavar, nyugodtan.
2015. szept. 18. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
szerintem ez gáz. de nem vagyunk egyformák. Az enyém mondjuk magától abbahagyta egy évesen, nem tudom mi lett volna ha nekem kell leszoktatni, de az biztos hogy leszoktattam volna valahogy 2 évesen..
2015. szept. 18. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
A környezetem már azon hüledezik, hogy 2 évesen még van cumija. Ha ilyen lenne nálunk és megtudnák, szerintem már megköveznének. Ez mondjuk nekem is sok, én nem bírnám elviselni, hogy élő cumiként használjon a fiam, de mindenkinek más fér bele az értékrendjébe, életébe. Én el nem ítéllek, de biztos, hogy sokak szerint baj, és nem normális.
2015. szept. 18. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is sok, én szép lassan leszoktatnám róla.
2015. szept. 18. 13:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a kérdésedre válaszolok,és nem kommentelek.Igen,baj!
2015. szept. 18. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is baj, már rég le kellett volna szoktatni.

De ízlések és pofonok.

2015. szept. 18. 16:26
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

Kinek lenne baj? Nekünk? Nektek kényelmes? Téged nem zavar, nem fárasztó?

Csak a ti véleményetek (apáé is) a fontos

Nekem a3 éves lányom szopzik elalvás előtt, mellette van egy majdnem 1 hetes fiam. Így a lgkényelmessebb és a legjobb mind a négyünknek.

2015. szept. 19. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Furcsa, hogy ilyen sokat ezt mondják, holott az az ajánlás, hogy jó lenne 2 éves korig szoptatni a gyerekeket! Nyilván azért szopcsizik még, mert az anyuka szereti őt s nem akarja megvonni tőle ezt a biztonságot adó szokást. De hogy ezt miért kell másoktól megkérdezni? Tegyél úgy ahogyan érzed, ahogyan jó anyának érzed magad. Az, hogy mások hogyan állnak hozzá, az az ő dolguk.
2015. szept. 28. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!