Miért nem megy nekem a szoptatás?
Figyelt kérdés
Első gyerekemnél nem ment, 1 hónap után már tápszerrel kellett hozzátáplálni. Most a második babámnál, ugyan az a helyzet. 2 hetes és már most hozzá kell táplálnom tápszerrel :( Miért nem indul be a tejem? Iszom a szopis teát, + mellé sok folyadékot. Szedem az elevitet. Minden etetés után lefejem a maradék 5-10 ml tejet, ami persze nagyon lassan jön le. A kislányom pedig állandóan bealszik a cicin (az egész cicizés már 20-20 percre tolódott, hogy legalább egyen anyatejet). Túl lassan jönne a tej neki is, ahogy a mellszívóval is? Mit csinálok rosszul? Vagy egyszerűen ilyen a mellem??? Amúgy nem görcsölök rá a dologra, tehát lelki oka sem lehet. Esetleg, ha valaki tudna ajánlani egy JÓ szoptatós tanácsadás helyszínt Budapesten(XIII. kerülethez közel), ahol megvizsgálnak, segítenek, azt megköszönném.2010. márc. 13. 15:03
1/8 anonim válasza:
Hát sajnos nagyon kevés a tejed de ha szoptatod és ráadásul le is fejed öszintén nem értem miért nem termel ha szopizik a baba akkor ne enged elaludni mert valoszinü hogy csak azért kéri hogy elaludjon rajta persze szivja de inkáb cumizik rata minde esetre ne apazd el a tejedet minél többet szoptasd és idövel beindulhát mindenjot kivánok.:)
2/8 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt, sztem hormonális oka van
3/8 anonim válasza:
Nekem segített a More Milk kapuszula (bár egy kicsit drága 7e ft egy doboz). Az én kislányom 1 hónapos de még most is bealszik szopizás közben. Én simogatom a talpát, egy kicsit felveszem büfizni, majd visszateszem a cicimre. Amúgy azért alszik,be mert a szopizás egyfajta boldogsághormont vált ki, a babából és ettől is álmosodhat el.
4/8 anonim válasza:
Tanácsadás: [link] (telefonon és személyesen is)
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki napi 3-4 bögre édeskömény tea, ricinus communis 5ch 3-4 x 5 golyó, lac caninum9 ch 3-4 x 5 golyó, sok folyadék, minden szopi után fejd a melled. és pár napig csak fekvés. sok sikert! nekem ez bejött.
6/8 A kérdező kommentje:
www.lll.hu személyes találkozója ingyenes?
2010. márc. 14. 18:43
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Utolsónak: te hiszel alap esetben a homeopátiás szerekben? Mert én nem igazán és így nem sok bizalmam van kipróbálni.
2010. márc. 14. 18:45
8/8 anonim válasza:
szia, nekem a homeós ricinus communis hozta vissza a tejemet, pedig én sem hittem benne, de végső kétségbeesésemben kipróbáltam. Ja, és a sok fejés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!