Ha már csak kétszer-háromszor szoptatom a babámat, akkor is véd még az Azalia?
Figyelt kérdés
És ha a szedés elkezdésével nem várom meg a mensi első napját,akkor is lesz hatása 7 nap után?2010. márc. 13. 13:22
1/4 anonim válasza:
Kb. 60-70%-ban akadályozza meg a terhességet, szóval ezzel számolnod kell, hogy emellett is simán terhes lehetsz.
2/4 anonim válasza:
Én csak szoptatok még, de én sem vártam meg a menzit, úgy kezdtem el szedni. (mondjuk 4 hónapja nincs vérzésem). Viszont azt nem is tudtam, hogy csak 60-70%-ban véd! Amúgy szerintem kérdezd meg a dokit, hogy így is ad-e elég védelmet,viszont másik gyógyszert meg nem ajánlatos szedned ha még szoptatsz.
3/4 anonim válasza:
Akkor, ha még aktívan szoptatsz, tehát csak anyatejet kap a gyerkőc, akkor kb. 90% a hatékonysága. Ezek nem olyan erős szerek mint a normál fogamzásgátók - éppen ezért lehet szoptatás alatt is szedni, ezért van az, hogy kisebb a hatékonyságuk. Amikor pedig csökken a szoptatások száma akkor célszerű kombinálni más védekezési módszerekkel is, ha nem akartok gyorsan kistesót. Fura, hogy nektek ezt az orvosotok nem mondta el, én mindenesetre tőle tudom.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak szoptattam még amikor felírattam,aztán sajnos másképp alakult...De ha ezt tudom,ki sem váltom 7000ft-ért!Nem sok hasznát veszem az olyan fogamzásgátlónak,ami mellett még a gumi is kell...........
2010. márc. 14. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!