Mennyi idő alatt hat az Utrica Urens?
Figyelt kérdés
Pár napja szedem, de nehéz eldönteni, használ-e vagy sem.
Azóta volt párszor, hogy egy mellből jól lakott a babó, előtte kettő kellett hozzá, viszont időnként mintha kevesebb is lenne. Igaz, közben volt egy hányásos, pici lázzal járó bajom, lehet, hogy az bekavart? Csak olvastam, hogy egy idő után apaszt, azt meg nyilván nem szeretném.
2008. szept. 9. 04:36
1/4 anonim válasza:
Én nekem gyakorlazilag semmi nem használt. Ettem az urtikát, ittam a teákat, fejtem óránként, de mégis kellett 4hónapos korától a hozzátáplálás tápszer formában. Ettől függetlenül ami kicsi tejem volt azt 1éves koráig kapta, utána elválasztotta magát. A mi időnkben nem volt more milk, de arról sok jót hallottam. Igaz én az abban lévő növényeket is ettem, ittam, főztem és ne használt.
Sok sikert neked!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem másnap már hatott, azóta is jó. A more milk nem jött be, de szerintem próbáld ki, sok mindenkinek az segített. És szoptass gyakran , az a legjobb!
3/4 anonim válasza:
Én 5 hónapja szedem az Urticát és nem apad a tejem, szerintem az hogy apaszt az butaság. A szedése mellett is gyakran igény szerint kell szoptatni és lesz elég tej.
4/4 anonim válasza:
Nekem az olenum ricini d6 nevezetű homeopátiás bogyó vált be. Már - már elapadt a tejem, amikor elkezdtem szedni. Szinte azonnal használt. Annyi tejem lett, hogy még eladni is tudtam volna belőle. A babámat egy éves korában választottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!