Milyen az az etetőfecskendő?
Figyelt kérdés
A La Leche Liga honlapján olvastam, hogyha gond van a szoptatással, akkor lehet kiskanállal, pohárral, vagy etetőfecskendővel pótolni. Nekem a kanál meg a pohár nagyon macerás. Ezért egy injekciós fecskendővel etettem. De ez csak 5 ml-es, és elég nehéz kezelni. (Bár még mindig ez a megoldás a legjobb.) Van ennél nagyobb fecskendő? Vagy mire gondolhat a LLL? A gyógyszertárban nem hallottak róla.2010. márc. 12. 20:33
1/6 anonim válasza:
Az etető fecskendő egy olyan mint egy injekciós, de sokkal nagyobb!Én eüben dolgoztam, ott a szondás babáknak nyomtuk azzal be a tápszert a gyomorszondába!No akkor inkább szokjon rá a gyerekem a cumisüvegre, de én nem nyomnék fecskendővel a szájába semmit!Vagy vedd a fáradságot kanalazgatni!Macera ide vagy oda!Valamit valamiért alapon!
2/6 anonim válasza:
Na igen, szerintem is undorító dolog fecskendőből nyomigálni a babába a kaját...
Én egyetlen egyszer tengerimalacnak(!!) csináltam ezt, de ez kínzás!!!
Inkább cumisüvegeztesd! Ha most azt mondod, hogy macera, mi lesz, amikor majd jön a hozzátáplálás, amikor 3 kiskanálnyi kaját 45 percig adsz a gyereknek??? Jobb, ha gyakorolsz addigra. Én most tartok itt, és kell hozzá türelem, a gyereknevelés ezzel jár.
3/6 A kérdező kommentje:
Kis fecskendővel csinálom, szerintem nem kínzás, nagyon szépen tartja neki a száját. És ebből folyik ki a legkevesebb. Pohárból a fele mellé megy, és már alig van tejem, pazarlás.
Egyébként 2. gyerek, ismerem a hozzátáplálás örömeit.
2010. márc. 12. 22:43
4/6 anonim válasza:
Akkor fecskendőzd!Minek tetted fel a kérdés ha így is úgy is fecskendővel eteted mint egy állatot??
5/6 A kérdező kommentje:
Olvasd el még egyszer a kérdést. Kis fecskendővel etetem, arra voltam kiváncsi van-e nagyobb. Miért van az, hogy az ember feltesz egy ártatlan kérdést, és csak fikázni tudtok? Akkor inkább ne is írj. Nem tudom mi ebben az állatias, a gyógyszert is azzal adják be, pl. nurofenes fecskendő.
2010. márc. 13. 22:13
6/6 A kérdező kommentje:
A La Leche Liga honlapján is ajánlják az etetőfecskendős etetés. Talán írj nekik panaszt, hogy állatot nevelnek a gyerekekből.
2010. márc. 13. 22:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!