Mindenkinek ilyen nehéz elkezdeni a hozzátáplálást?
Az én fiam is 5,5 hónapos. Nekünk szerencsére nincs gondunk az evéssel. Az almát 3 napig próbáltam, nem tetszett neki, öklendezett, hanyagoltam. Kaptunk banánt üvegesbe. Az 3 napig tartott, mire megette. Utána vettem őszibarackot, majd alma-őszibarackot. Nem kóstolgatott, fél üveggel megevett egyszerre. Utána jött az alma-sütőtök, azt megette volna mindet, ha hagyom. A tejpép először neki sem jött be, de másnap már megevett egy jó adagot abból is. Ő "uzsira" kapja, így este fürdés után már csak szopi és alszik hajnalig szerencsére. Pedig hetek óta nem aludtunk éjjel.
Semmit sem kóstoltatok, mindent adok neki, amennyit kér. Ma pl. alma-áfonyát evett, az is ízlett neki, abból is fél üveggel megevett, pedig először ette.
A főzelékek viszont nem kellenek neki. Sárgarépa-krumplit próbáltuk, köpködi ki, fintorog, öklendezik. Úgyhogy maradunk a gyümölcsöknél délelőtt, + du. a tejpép. Aztán majd pár hét múlva újra nekifogunk a zöldségeknek.
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!