Tittiritty kérdése:
Melyik teafű vált be Neked tejszaporításra?
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 09:16
1/9 anonim válasza:
Én sok filteres teát kipróbáltam, de nem igazán hatott. Gyógynövény boltban vettem kecskeruta füvet és görögszéna magot. Teát főztem belőlük külön-külön, összeöntöttem és ez hatot. Azóta is ezt iszom. Arra vigyázz, hogy egyszerre csak egyféle tejszaporító módszert használj, ne keverd őket.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál.
Én eddig görögszénamag teát ittam és a magját ettem. Jó, de nem az igazi. Ezért szeretnék véleményeket, hátha beválna nekem is jobban valami.
Szerinted teázni és homeós bogyót szedni nem érdemes együtt?
2010. márc. 12. 09:34
3/9 anonim válasza:
Én Laktoherb teát ittam, kb 1 litert naponta mindenféle izesítés nélkül. Nagyon nem finom, de rengeteg tejem volt. 6hónapig csak szopizott a babám és igaz már nem iszom a teát, de még most 1évesen is naponta többször szopizik:)))
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is:-)
A Laktoherb teát nem szabad vagy csak Te nem ízesítetted?
2010. márc. 12. 10:10
5/9 anonim válasza:
Laktoherb teát ittam én is - szintén ízesítés nélkül, nekem is bőven volt tőle tejem. Most 19 hónapos a lányom, még 2X szopizik. Ízesíthető a tea, de én kimondottan szerettem az ízét - langyosan!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Kipróbálom én is:-)
2010. márc. 12. 13:05
7/9 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem azt mondta a védőnő, hogy a homeos bogyóval tilos keverni a szoptatós teákat. Látszik, hogy mindenki más, nekem a laktoherb nem vált be.
8/9 anonim válasza:
A laktoherb nekem sem vált be, én édeskömény teát ittam és mellé homeós bogyók. 1-2 nap alatt látványos volt a hatás.
9/9 anonim válasza:
Nekem a homeós Ricinus communis 5 Ch vált be, a teákat nem bírom meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!