Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elválasztás után meddig...

Elválasztás után meddig feszülhet még a mell?

Figyelt kérdés
Már két hete nem szoptatok, magától hagyta abba ( másfél éves), mert szinte semmi nem jött már, akkor egy kicsit jegeltem még, de semmi baj nem volt. Most viszont elkezdett fájni, csomót nem érzek, próbáltam masszírozni, fejni is, de nem jött semmi, jegelem, de nagyon feszül. Mit tegyek szerintetek?
2015. szept. 4. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:

ne jegeld! ha bent marad a tej akkor fog begyulladni, becsomósodni, a jegeléssel meg nem fogod tudni kifejni.

most állj be egy forró zuhany alá és pár percig engedd a melledre a jó meleg vizet. ettől megindul majd és akkor kezd el masszírozni a zuhany alatt, hogy kijöjjön annyi amennyi kell. gyógyszertárban tudsz venni olyan homeos bogyót ami segíti a tej termelődésének leállítását, sajnos én nem tudom a nevét de ők tudni fogják. inkább próbálkozz azzal, hátha...

2015. szept. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!