Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kérlek adjatok segítséget,...

Kérlek adjatok segítséget, mit tegyek a bedurrant mellemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap volt az első nap, hogy nem adtam neki (már csak este és éjjel kapott), és már nagyon szenvedek, nem tudom, hogy fogok tudni aludni egyáltalán. Aki volt ilyen helyzetben, mivel segített magán? Hány napig tartott?

2012. szept. 11. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Fejjél. Épp csak annyit hogy ne fájjon/feszüljön. Viszont ha csomót is érzel, akkor azt rendesen ki kell masszírozni és fejni.

Én az egyik gyerekemet 20 hónaposan elválasztottam. Ő akkor még napi 8-10x szopizott.

Másfél hónap után tudtam eltenni a fejőgépet.

2012. szept. 11. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha lefejem, akkor az is újratermelődik, nem?
2012. szept. 12. 07:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, valamelyest. Viszont biztos hogy kevesebbet fejsz, mint amennyit a baba szopizna. Így szép fokozatosan csökken le a mennyiség, mire elhagyható a fejőgép, és a melled sem készül ki.
2012. szept. 12. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
A doktornal kaphatsz tablettat ami 3 nap alatt elapasztja a tejet.Vagy jegelheted meg es borsmenta teat is ihatsz,az is tejapaszto hatasu.A fejes helyett en inkabb a kimaszirozast ajanlanam,mert ugy talan nem termelödik annyi utanna.Zuhany alatt a legegyszerübb.Az elsöszülöttemnel en a gyogyszeres megoldast valasztottam,gyors volt es hatasos.
2012. szept. 12. 08:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem egyszerű...gyógyszert sajnos nem tudok íratni (hosszú), akkor marad a borogatás, meg a masszírozás. Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. szept. 12. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon be van durran és még csomós is az egész melledet kend be Garmastan kenőccsel. Nekem olyan csomós volt, hogy a gyereket sem tudtam felvenni, ráadásul nemcsak éreztem hanem rendesen látszódtak is a csomók. 1 nap alatt renbejöttem
2012. szept. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!