Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segitseget szeretnek szoptatas...

Segitseget szeretnek szoptatasi kerdesben?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nem igazn van mellbimbom es nem is nagyon tudodm a baba szajaba adni mert folyton kicsuszik vagy nem kapja be o eleg erosen es ezert el engedi.Nem igazan van jo taktikam es be kell valanom nem nagyon megy a szoptatas pedig nagyon szeretnem ha mene!!!A melleim hatalmasok de a bimbom eppen csak hogy latszik hiaba huzogatom elote vagy csinalok vele barmit!!!Mellbimbovedovel szoptatam parszor de azt meg folyton le szedte a pici a kezevel szopi kozben es ha levegotkap akkor mar nem jo!!!Valami tanacsot tudnatok adni?
2012. jan. 9. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy mekkora a bimbó, a babának a bimbóudvart is be kell kapnia. Akkor van helyesen cicin, ha az álla is hozzáér a mellhez.

Én az újszülöttet úgy tudtam jól mellre rakni, hogy egyik kezemmel tartottam a babát (fekve vagy ülve), a másikkal fogtam a mellem, a kis ujjammal megérintettem a baba állát, erre ő reflex szerűen kinyitotta a száját, majd gyorsan betoltam a cicit a nyitott szájba, olyan mélyen ahogy csak lehet.

Fontos még, hogy a baba egész testtel a cici felé kell hogy forduljon, nem elég, ha a feje arra van fordítva, mert így tud a leghatékonyabban szopizni.

Nekem is elég kicsik a bimbóim, kb. fele akkorák, mint a cumisüvegek kimenetele, mégis tudtam szoptatni (egy lusti és egy aktív gyereket is már 20-20 hónapig), szóval biztos ezen múlik.

Ha szakszerű segítséget akarsz, hívj fel egy tanácsadót a www.lll.hu oldalról, ott egyébként képeket is találsz a helyes mellre tételről. Ha szükséges, házhoz is megy egy-egy tanácsadó...

Legjobbakat!

2012. jan. 9. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszodat!!!
2012. jan. 9. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, biztos nem a cici méretén múlik, ezt akartam írni... :o)
2012. jan. 9. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!