Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Menstruáció alatt miért nem...

Menstruáció alatt miért nem szeret a babám szopizni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 10:24
 1/5 A kérdező kommentje:
6 hete szültem a kislányomat, eddig jól evett, aludt, nyugodt baba volt. Szombat óta menstruálok újra, néha a szoptatás órák hosszat tart. Ő sír, álmából felriad, nyugtala.
2008. szept. 8. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég olvatam, hogy megváltoztatja a tej ízét, de hogy igaz-e, ki tudja...
2008. szept. 8. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megváltoztatja az anyatej ízét,az én lányom akkor hagyta abba a szopizást mikor először megjött,akkor volt 6 hós,már nem kellett neki emiatt.
2008. szept. 8. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A menstruációs időszak alatt megváltozik szervezetünk hormonháztartása. Ezek a fajta hormonok bekerülnek a tejcsibe is és a babák nem szeretik a megváltozott ízt!

Amint elmúlik a menstruációd meglátod, hogy a babókád ugyanolyan nyugodtan fog szopizni, mint előtte.

Ez vonatkozik azon kismamákra is, akinek még szoptatás alatt nem jött meg, mert mikor ciklusunk lenne, de nem jön meg, akkor sem szeretnek a babák szopizni. Az is pár nap alatt elmúlik, ugyanúgy, mint akinek megjön és elmúlik.

2008. szept. 8. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint a türelem a megoldás.
2008. szept. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!