Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért vonaglik a babám szopizá...

Miért vonaglik a babám szopizás közben?

Figyelt kérdés

12 hetes, és néha szopizás közben vonaglik, kapálózik, forgolódik, és állatira lefáradok tőle...nem is tudom honnan van ennyi energiája...

Miért nem tud szopizás közben legalább nyugton maradni?

2008. szept. 6. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl gyorsan jön a tej az elején, és nyomja a gyomrát,és böfizni akar. Vagy éppen ellenkezőleg, nem jön elég gyorsan. Lehet, hogy csak szimplán szórakozik, nézelődni akar. Nálunk ezek a verziók voltak:)

Ez később még csak rosszabb lett!

2008. szept. 6. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Én arra tippelnék hogy az elején mikor megindul a tej nem tudja nyelni, sok levegőt benyelhet ami feszíti a pocakját.

Második tipp, hogy a babáknak szopi közben " megindul " az emésztésük, mocorog a gyomor, a belek és ez nekik nagyon furcsa érzés és nem tudnak vele még mit kezdeni.

Harmadik, hogy minden zajra, neszre felfigyel és keresi a hangot azért tekereg.

Kitartás és türelem a kulcs, és esetleg ha úgy gondolod rövid ideig szopik hatékonyan, akkor kínáld gyakrabban.

2008. szept. 6. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a miértjét nem tudom, csak azt tudom mondani kitartás! A babák időről időre változnak, majd egyszer csak abbahagyja, aztán később jön valami más. Tapasztalatból tudom. Próbálj ne idegeskedni miatta.
2008. szept. 6. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm aranyosak vagytok:-) Megnyugtattatok. Azt nem tudom, mi lehet a valódi oka, néha nagyon tekereg, néha kicsit, de van, hogy nyugodtan fekszik.

Azt tudom, hogy korszakosak, remélem ezt is elhagyja majd:-)

2008. szept. 7. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!