Indokoljatok meg miert baj, ha a baba neha (mondjuk heti 1 alkalommal) a tej helyett tapszert kap?
Nekem ez elég meggyőző:
Ha egy csepp tápszer végigmegy a belein, nagyon sok idő kell ahhoz, hogy ismét visszaálljon minden.
Köszi a cikket!
Idézek belőle: "Ha a szoptatott babák az első hét életnap során tápszeres kiegészítést kapnak, az késlelteti az erősen savas környezet kialakulását, és annak teljes mértéke soha többé nem érhető el."
Szóval aki már a születése után kapott, annak sosem fog teljes mértékben visszaállni. És mivel az én babám a 4. napon kellett, hogy kapjon mert 3 nap alatt elvesztette a születési súlyának 10%-át (a kórházban tényleg a legeslegutolsó pillanatig vártak de hiába volt mellen egész nap - helyesen mert folyton ellenőrizték - nem gyarapodott) így kénytelenek voltak pótolni. 2 hetembe telt míg elértem, hogy csak anyatejet kapjon, de ezek szerint az ő bélflórája már a kezdeti kiegészítéstől másképp alakult, tehát így már a tápszerhez is alkalmazkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!