Indokoljatok meg miert baj, ha a baba neha (mondjuk heti 1 alkalommal) a tej helyett tapszert kap?
a mai tapszerek nagyon jo minoseguek es tele vannak vitaminnal. persze a legjobb az anyatej, de ma mar akkor sem kell elkeseredni ha valaki szoptatni kenyszerul vagy potolnia kell.
a testi kozelseg az, ami a tapszer altal potolhatatlan. na de heti egy ket alkalom nem szamit.
egy szoptato anyuka
Egy "baj" lehet vele: ha ha tápszert cumisuvegbol kapja, egyszerűbb a dolga, hiszen az folyik, míg a szoktatasnal meg kell dolgoznia érte, így egyrészt túl sokat ehet, másrészt kenyelembol leszokhat a szopasrol.
A tápszereket úgy állítják össze, hogy a lehető legközelebb álljon az összetétele az anyatejehez, csak amíg az anyatej minősége aki egy napon belül Is változik, tápszer mindig ugyanolyan.
Mintha en irtam volna ami irtal !
2 honapos a babam, es sokat dolgoztam erte,hogy legyen tejem. Most epp eleg, fejni en sem tudok sokat pluszban.
Es nalunk is 40-50 perc egy eves.
Nalunk az elejen kellett potlas, cumisuveg bezavart, nem szopizott ugy. Ekkor vettem egy speci uveget, ettol jobb lett, mostmar szepen szopizik ujra.
Semmi gond nincs azzal ha neha tapszert akarsz adni, en is szoktam!
Ha megyunk valahova, en is sokszor tapszert adok, egyszerubb.,ez olyan heti, ketheti egyszer van.
Semmi baja nem lesz, de erre a cumisuveg konfuziora kell vigyazni.
Nem kell ezt túlagyalni szerintem. Csináld lazán, a tápszer 1. nem méreg 2. a babák "elfelejthetnek" szopni a cumisüveg miatt, de ez is csak egy lehetőség, egyáltalán nem törvényszerű, mondom ezt úgy, hogy a fiam 3 hónapig csak üvegből kapott anyatejet, utána pedig tápszert kapott üvegből és nagyon ügyesen lehetett szoptatni, pedig előtte 1-1 alkalommal próbálta csak.
Komolyan, vedd ezt lazábban, az egész babázást megkönnyíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!