Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudjam hogy jóllakott-e...

Honnan tudjam hogy jóllakott-e az egy hónapos babám?

Figyelt kérdés

A védőnő szerint 20 percig szoptassam, a 40-el, ami olykor előfordul nagyon túllövök szerinte a célon. H

Hizik rendesen (nagyonis) szóval azon nem aggódnék hogy éhezik, de attólmég minden etetés után kétségek közt vergődöm. (Főleg hogy most próbálom az ágyába szoktatni, igy sosem tudom hogy most tényleg nem azért sir-e mert éhen hagytam...) Nagyon ritkán van az, hogy elégedetten (egyértelműen) lecuppan a mellről, elaludni nem szokott rajta.

Közben is többször kiköpdösi, igy sosem tudom hogy mikor ne adjam már vissza neki.

2015. aug. 7. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elso hozzaszolo vagyok.

Te mindig pont ugyanolyan ehes vagy ? Minden nap oramu pontosaggal ugyanakkor es ugyanannyit eszel ?

Nem, akkor az egy honapostol mit varsz. Neha hamarabb megehezik mint 3-4 ora.

Igeny szerint szoptass akkor es annyit amennyit ker.

Nem mell meregetni sem, ha hizik rendesen, nincs gond.

Heti kb. 300gramot hiznak.

2015. aug. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!