Szoptatás alatt fel vagy le mennek a kilók?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 23:42
1/7 anonim válasza:
Kinek hogy. Hallottam már olyanról, hogy valaki szoptatás után hízott 5 kilót, de speciel az unokatesóm jóval a szülés előtti súlya alá fogyott a szoptatás miatt, most kifejezetten gebe.
2/7 anonim válasza:
Én terhesség alatt nem híztam, sőt talán pár kilót fogytam is, de szoptatásnál kívánós lettem, és mi másra, mint az édességre. Így elég sokat híztam kb. 8-10 kg-ot.
3/7 anonim válasza:
alkatfüggő. én a diétás étrendemhez PONTOSAN annyit adtam hozzá tápanyagban, amit a szoptatás miatt muszáj volt, és endszeresen mozogtam (jó erős melltartóban) így fogytam :) én is kívánós voltam, de megálltam, hogy ne egyek. ez már az akaraterő kérdése.
4/7 anonim válasza:
én hiztam 4-5 kilot.de rendesen zabálok is.sose volt bajom az alakommal,most is csak kicsi poci nőtt...majd ledolgozom most 5 hos a fiam,addig mig szopizik nem vonok meg semmit,szerintem amugy gyakoribb a fogyas
5/7 anonim válasza:
Hát sajna én híztam. Már nem szoptatok, de nagyon nehezen fogynak a kilók.
6/7 anonim válasza:
Én hízok. Nem zabálok, kívánós sem vagyok, viszont akkor is ennem kell, mikor nem vagyok éhes, mert sajnos ha nem eszem eleget, főleg szénhidrátot, akkor lecsökken a tejmennyiségem :( Így sincs túl sok, pont annyi, amennyi elég a 3 hós babámnak, fejni sose kellett. Már híztam egy kilót, pedig így is volt pluszom (nem rengeteg, és nincs extrém túlsúlyom azért) Sajnos úgy látszik így működöm :(
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor többen is egy csónakban evezünk...
A kisfiam 10 hós, még 4-szer jól lakik a cicivel, de ha nem eszem, akár csak a vacsorát kihagyom, akkor már nem tudom megtermelni azt a 600-700 ml anyatejet, de így a kilók nem fogynak, stagnálnak. Plussz 5 kg volt rajtam szülés után és az maradt is.
Olyan jó lehet azoknak, akiknek viszi le a szoptatás a plusszokat! :)
2010. márc. 9. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!