A tejfogyasztésom befolyásolja a tejtermelést? Mennyit kell naponta inni tejből?
Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 13:08
1/3 anonim válasza:
Tejből max. napi fél litert, a túl sok tejivástól fájhat a baba hasikája. Nem a tejfogyasztástól függ, hanem a folyadék fogyasztástól. (Levesek, víz, sőt napi egy pohár barnasör csodákat tud tenni.)
2/3 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy befolyásolja-e a tejfogyasztást ha több tejet iszol.De azt tudom,hogy Lactoherb tea fokozza a tej mennyiségét.
3/3 anonim válasza:
Az új irányelv szerint fél liternél ne igyon többet egy anyuka.De ha nincs tejallergiás a családban,akkor nyugodtan,amennyit jólesik.
Ezen az oldalon találsz módszereket a tejtermelés serkentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!