Az aventes cumisüveg cumiján mit jelentenek a számok?
Mikor kell váltani? Én még a 125ml üvegből és egyes cumival etetem a tápszert vele, de már többet is eszik, és a következő cumisüvegen már a kettes cumi van. Nem látom a dobozon, h le lenne írva, h mi mit jelent.
És melyik a teás vagy a tejes? vagy ez mindegy?3hónaposak vagyunk, és még mellette szopizik is.
Szia!
A számok a cumi fején lévő lyukak számát jelzik, illetve azt a kort, amikortól ajánlott használni. Az 1-es újszülött kortól, a 2-es egy hónapos kortól, a 3-as három hónapos kortól, a 4-es hat hónapos kortól. Nekem a bababoltban azt mondták, hogy a tapasztalatok szerint nem kell mindig méretet váltani, és hogy ez igazából csak egy jó kis taktika arra, hogy az ember mindig újat vegyen, de az biztos, hogy három havonta ajánlott lecserélni a cumisüvegeket.
Elvileg az Aventnek van tejes és teás üvege is, de sajnos azt nem tudom, hogy ezek miben különböznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!