Avent cumisüveg előnye és hátránya?
Nekem is a MAM-os sokkal jobban bevált mint az AVENT!
Az avent cumisüvegünk egyrészt azért nem volt jó mert ha rosszul dőltöttem akkor folyt belőle a cucc, és a cumija is kemény volt, ellentétben a mamossal.
Én az Avent üvegeken használom a Mamos etetőcumifejet. Ennek több oka is van:
-az Aventes cumifejen folyton csak cuppogott, rengeteg levegőt nyelt, és a tej/tápszer egy része kifolyt a szájá szélénél
-a Mamos cumifej sokkal puhább, viszont magától a Mam üvegtől rosszul vagyok: több részből áll, és ha egy helyen akár csak egy picit is rosszul illeszkedik, kifolyik belőle a cucc
-mindenünk Aventes (sterilizáló, bébiétel melegítő stb.), így praktikusabb az Avent üvegeket használnom
-a Mam cumifej tökéletesen illeszkedik az Avent üvegekre, így kombináltam a kettőt :)
Ami még egy picit bajom az Aventes üvegekkel, hogy csak 125 és a 260 ml-es kiszerelésben vannak, a babám pedig olyan 150-es adagokat eszik. (a kicsibe nem fér bele, a nagyban pedig "elvész" ez a mennyiség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!