Kisbabám szerdán volt 2 hetes és óránkét szopizik, nem gondolom, hogy már napirendre lenne szükség. Ti babátok is igény szerint kap enni, vagy már kialakult napirend van?
Szia!
2 hetesen nálunk még szó nem volt napirendről:) Még épp csak "ismerkedtünk" a babámmal.:) A napirend annyiból állt,hogy mindig ugyanabban az időpontban (próbáltuk) megfürdetni:) Nem mindig jött úgy össze mert pl ha aludt akkor én nem keltettem őt fel,hagytam pihenni.
Nálunk olyan 3-4 hónaposan kezdett kialakulni a napirend. Most 7 hónapos lesz és mondhatom,hogy van napirend.
Én igény szerint szoptattam. Nem érdekelt az,hogy szigorúan csak ennyit és ekkor ehet. Tojtam én rá,annyit evett és akkor amikor láttam,hogy szüksége van rá...:)
Én ezzel az igény szerinti szoptatűással nem vagyok kibékülve.....nekem a 4 évesem is igény szerint táplált..ha nem éhes, akkor nem tömöm teli a száját. Ha szomjas, nem kenyeret kap, hanem vizet....
Nálam ez totál ko.
Egyébként 2 hetes babának nincs még napirendje, de majd ő kialakít magának. Figyeld a reakcióit és pontosan fogod tudni, hogy mikor mire van szüksége, de leginkább és tömöre összefoglalva: RÁD :) Jó babaázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!