Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 9 hónapos babátok mikor...

9 hónapos babátok mikor szopizik még?

Figyelt kérdés
A miénk délután 3kor,majd utána este 8tól reggel 7ig egyfolytába óránként,kétóránként.
2010. márc. 4. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Reggel ébredés után, de., kora du. és elalvás előtt.

Éjjel 2x-így volt 9 hónaposan.

És így van most is 1 évesen

2010. márc. 4. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak éjjel... sajnos... Mármint szerettem volona, ha tovább is szopizik, de egyszerűen nem akart :(...

Napközben már csak szenvedés volt a szoptatás, mert én odafordítottam a kis fejét a cicihez, ő meg elfordította... ezt játszottuk egy ideig mire teljesen behergelte magát... Így éjjel cicil csak félálomban :)

Reggel: Tápszer

Tízórai: Tejpép

Ebéd: husis főzelék

Uzsonna: Gyümi, vagy főzelék

Vacsi:Tápszer

Éjjel: Szopi

2010. márc. 4. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

reggel: szopi

tízórai: gyümi, v. tejpép

ebéd: amit mi eszünk

uzsi: gyümi, v. tejpép

vacsi: tejpép

Minden étkezés után szopi, éjszaka 1*2*. Bár pár napja fél ötig elalszik. Ő nem fogadja el a tápszert. Már többet kipróbáltunk. Mikor nekem is óránként evett éjszaka, akkor vezettem be a vacsit. Ha evett fürdés előtt tejpépet, vagy főzeléket, fürdés után szopizott, így éjjel jobban aludt. Te nem próbáltál tápszert? Vagy lehet a foga jön?

2010. márc. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!