Fogytatok vagy híztatok szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 09:46
1/18 anonim válasza:
Én inkább fogytam, pedig hízékony voltam korábban...
2/18 anonim válasza:
En is fogytam. Kb 3 honap alatt lement minden plusz kilo.
3/18 anonim válasza:
Én fogytam, most kevesebb vagyok mint terhességem előtt, pedig már vagy 12 éve nem voltam ennyi kiló mint most. 1 éves most a pici (2. gyerek)
6/18 anonim válasza:
Fogytam, kb. 6 héttel a szülés után már a teherbeesési súlyomnál jártam és folytatódott.
7/18 anonim válasza:
Én sajnos híztam :(.. a terhesség alatt nagyon keveset, olyan büszke voltam :D... erre szoptatás alatt feljött 10 kg :(.
8/18 anonim válasza:
Én fogytam, nagyon-nagyon vékony lettem, amíg szoptattam. Mikor abbahagytam, kb. 1 év alatt visszajöttek a kilók.
9/18 anonim válasza:
Én is fogytam, pedig a terhesség alatt csak 10 kiló jött fel. Az el is tűnt a szülés utáni 3. hétre, aztán még leadtam kb. 4 kilót. Miután elkezdtem hozzátáplálni a gyereket, szépen visszatértem a terhesség előtti súlyomra (és innen kezdtem a második terhességet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!