16 hetes a kisfiam azóta szopizik, és kb 2 hete rettenetesen hullik a hajam. Milyen lehetőségem van hogy ne kopaszodjak meg? Szedek vitamint.
Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 10:37
1/2 anonim válasza:
Nekem is hullott a hajam, mindkét szülésem után. Kb.4-5 hónapig hullott, de azért nem kopaszodtam meg. Én nem szedtem semmit, csak magától elmúlt.
Egyébként másoktól is hallottam, hogy szülés után hullik a hajuk.
Esetleg a patikába kérjél valamit amit szedhetsz, lehet hogy az a vitamin nem annyira jó.
2/2 anonim válasza:
Szia, nekem is nagyon hullott a hajam, mindhárom babánál. Kb. 3-4 hónapos korukban kezdődött, és 8-9 hónaposak voltak, mikor fokozatosan abbamaradt.Nagyon zavaró volt, de a fodrász szerint, a legbrutálisabb hullás közepette is már látszódott az új, rövid hajam. Én sem szedtem semmit rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!