Mennyi idő alatt jut át a tejembe az amit eszek?
Sajnos csak megfigyelni tudod, mert ez gyerekenként (és anyánként) változó. És még attól is függ, hogy milyen táplálék az (mert mi is különböző sebességgel emésztjük meg az egyes ételeket...)
Az első gyerekemmel azután hogy én megettem valami "károsat", pontban 24 órával később kezdődött az ordítás.
A másodikommal én is bizonytalan vagyok, van ami 8-10 óra múlva már jelentkezik...
Szia!
Általában nem attól fáj a baba hasa, amit megeszel.Pont tegnap olvastam erről egy régi kismamában.A kisbabáknak nagyon kicsi a hasüregük, a bélrendszer meg nagy.A baba a tstsúlyához képest, annyi tejet vagy tápszert iszik meg, mint ha egy felnőtt egy vödörrel inna.Ha te meginnál egy vödör tejet, neked is fájna a hasad.Azért múlik el a hasfájás 3-4 hónapos korra, ha nincs valami szervi baj, reflux, végbélszűkület, allergia, mert nagyobb lesz a hasüreg, és jobban elférnek a belek.
Saját tapasztalat, hogy én elejétől ettem mindent, fájt is a hasa két hetes korától 2,5 hónapos koráig.Aztán egyik napról a másikra elmúlt, pedig ugyanazt ettem.
/Z/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!