Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amit eszek (annak a hatása)...

Amit eszek (annak a hatása) az vajon mikor megy át a tejbe?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Amint felszívódik. Pár óra alatt.
2010. dec. 4. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Vagyis ha ebédre eszek valamit, akkor a délutáni 3-as etetésnél lehet hatása?
2010. dec. 4. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem úgy mondta a doki, hogy 12 óra.
2010. dec. 4. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Néhány órán belül felszívódik a te szervezetedbe (mindent más-más idő alatt emésztünk meg), de ahhoz, hogy a babán bármiféle tünetet észlelj, neki is meg kell emésztenie. Szóval legalább 6, legkésőbb 12-15 óra múlva lehet "hatása" a babára.
2010. dec. 4. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel minden étel különböző idő alatt emésztődik és szívódik fel ezért nem mindennek lesz azonnali hatása.

De pl egy reggeli kávénak simán lehet hatása egy déli etetésnél vagy még hamarabb.

2010. dec. 4. 18:16
 6/9 kisnita ***** válasza:

Én a bolognai spagettiről tudok nyilatkozni mert egyedül az volt amitől baja lett a babámnak. Délben ettem egy jó nagy tányérral és egész éjjel nem aludtunk, este 7 körül kezdődött nála a hasfájás, de kegyetlen volt. Szegény gyereket nagyon sajnáltam :(

De ezt leszámítva szerencsére semmitől nem volt beteg, ehettem babot is.

2010. dec. 4. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
én a hülye fejemmel anno vacsorára ettem tormát, másnap délután kezdődött a hasfájás! azóta sem ettem tormát!
2010. dec. 4. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is attól függ,mit eszel.

Amikor egyszer bekávéztam du 6-kor, és utána szoptattam, még éjfélkor is ébren volt a babám. (Egyébként szoktam kávézni, csak én gyengét főzök magamnak, ez pedig "vendégséges" kávé volt, nekem túl erős.)

Amikor töltött káposztát ettem, az viszont csak másnap du piszkálta a babám pocakját.

Múltkor narancsot ettem délután, az már éjjel bántotta a babámat.

2010. dec. 5. 07:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 5. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!