Elrakhatom így az anyatejet?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel ittam 2dl tejet. Este piros foltok voltak babám arcán. Leget h a tej miatt? Ittam már máskor is,akkor nem volt ilyen. Nem tudom h a tej miatt volt e. Az aznap lefejt anyatejet,elrakhatom? Nem fogja máskir is kiütni? Ha az volt a gond.2015. jún. 12. 09:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem tedd el, de külön jelöld meg.
Max később adod neki, 3-4 hónap múlva. Addig kitapasztalod, vagy már nem is lesz érzékeny az általad evett/ivott dolgokra.
Jelöld meg mondjuk Xel a zacsit amiben elrakod.
2/5 anonim válasza:
Ha az volt a gond, akkor kiütheti máskor is, ugyanúgy, ahogy a korábbi, már elrakott tej is, ha korábban rendszeresen fogyasztottál tejet.
3/5 A kérdező kommentje:
Ittam máskor is akkor nem ütötte ki. 1 hónapos a babó. A kórházba is kaptam tejet,meg itthon heti egyszer iszok picit.
Nem tudom h most a tej volt e a ludas.
Sajnálnám kiborítani 2deci anyatejet.
2015. jún. 12. 09:32
4/5 anonim válasza:
Szerintem tedd el dátumozva. Ha kiderül, hogy allergiás a tejre (nem mindig az első alkalommal jön ki rajta), akkor ez a dátum előtti anyatejet nem kaphatja, hiszen azokban is lehet tej.
5/5 anonim válasza:
Én nem önteném ki, tedd el és jelöld meg! Mivel rendszeresen iszol tejet ,és eddig nem volt gond én nemhinném,hogy most emiatt jelentek meg a foltok! Az én babámnak is egy hónaposan lettek ilyen foltok az arcán,azt mondta a bőrgyógyász ,hogy ekcéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!