Milyen vagy melyik étel elfogyasztása eredményez több anyatejet? A rántott leves/ételek tényleg hatásosak?
Szerintem alapvetően a levesek sokat tesznek (én húsleveses vagyok), meg a sok egyéb folyadék.
Meg a szénhidrát (sajnos).
Hát én nem érzem különösebben ételfüggőnek a sok tejet.Nem igazán vagyok leveses,talán 10x ettem szülés óta (3,5 hónapja),persze főtt ételt eszem,csak nem levest.Mégis majdnem napi 2 liter tejem van,anyatejleadó vagyok.A sok folyadék és sok szoptatás/fejés számit.
Üdv
Nem fölösleges, sőt, fogyassz sok folyadékot. A leves is folyadék. Amúgy ki fogod tapasztalni.
A nyugalom még az, ami tejfakasztó, idegesen nekem mindig kevesebb volt a tejem. A kisfiam 21 hónapja szopik.
Nekem az anyukám csoda kefires mártásától csak úgy dölt belölem a tej!
Hozzávalók:
20dkg parizer
20dkg trappista sajt
20dkg savanyúuborka
1 közepes fej vöröshagyma
2 kis pohár kefir
Az összes hozzávalót vékony csíkokra kell vágni ami jó kis munka de megéri :-) Beleöntöd a kefirt és éjszakára beteszed a hütöbe hogy összeérjenek az ízek. Pirítóskenyérre szoktuk kenni. Egy idö után besürüsödik, ilyenkor rakj bele még egy kis pohár kefirt és mehet is a bendöbe! :-) ISTENI FINOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!