Lehetséges, hogy nem jó már a tejem es ettől hányt?
Figyelt kérdés
Kisfiam 21 hónapos, eddig cicifüggő volt, elalvás előtt és éjszaka mindig kérte a cicit. Tegnap éjszaka kezdődőtt, megszoptattam és 1-2 óra múlva felébredt és az egészet kihányta. Nem gondoltam volna, hogy a tejtől van, megszoptattam megint, mert kérte, és megint hányt. Ma délelőtt is, csak akkor hányt, miután cicizett. Voltt valaki hasonló helyzetben? Azt hiszem, itt az ideje az elválazatásnak, ha már ennyire rossz a tejem.2010. febr. 27. 11:18
1/6 anonim válasza:
Mitől lenne rossz a tejed, ilyet még nem hallottam.
Szerintem adj neki mást enni, és azt kihányja-e?
2/6 anonim válasza:
Nem az anyatejtől hányt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért hányt, mert beteg, és egyszerre sok folyadék került a gyomrába, amit az kiadott!Valószínű valami vírust kapott el!Az anyatejtől nem hánynak.És nincs olyan hogy már nem jó az anyatejem!
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes vagy? Ekkor megváltozik az anyatej íze.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, tényleg nem az anyatejtől van, minden mást is kihányt, vizet, teát, mindent. Valóban valami vírus lehet. Köszi a válaszokat.
2010. febr. 27. 14:40
5/6 anonim válasza:
Most jöttünk ki a kórházból,valami vírus van,nem tudják mi,mi is ebbe voltunk,40,5 láz,hasmenés,hányás....
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az enyemnek is iszonyatos hasmenese van ma. MAr nem annyira hany, csak neha picit. Jobbulast nektek is.
2010. febr. 28. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!