Ha már szülés elött megindul a tejem mit csináljak?
Figyelt kérdés
Gondolom fejni nem szabad, bár jól jönne ha lefagyaszthatnám. De nagyon kényelmetlen, kemény és nyilallaik néha a tejbelövellés :(2010. febr. 26. 20:50
1/3 xStefix válasza:
Az előtejed folyik és nagyon megduzzadt tőle a melled, így érted? Fejni valóban nem szabad, mert esetleg megindulhat tőle a szülés.
Tejbelövellés viszont ilyenkor még nincs, az csak a szülés utáni x-edik napon van, akkor kezdenek el termelődni az ehhez szükséges hormonok.
2/3 anonim válasza:
A hormonváltozás miatt érezheted a melled ilyennek. Nekem is volt előtejem, de azt nem szabad fejni, nyomkodni a melled, mert beindíthatja a szülést!
Tejbelövellés nem lehet, mert az csak szülés után következhet be, a méhlepény leválása után a hormonok hatására indul be a tejtermelés.
Gondolom nemsokára szülsz, sok sikert a szoptatáshoz és a babához!
3/3 anonim válasza:
Nekem a 18. héttől kezdve folyamatosan folyt az előtejem. Nem szabad bántani, nyomkodni. A melltartóbetét még felesleges lett volna, de tettem a melltartómba mindig egy sminklemosó vattakorongot, hogy ne ázzak át, éjjel is melltartóban kellett aludnom, mert anélkül reggelre mindig átáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!