Előfordulhat hogy ettől megindul a szülés?
Figyelt kérdés
Tegnap töltöttem a 40.hetet,minden rendben volt semmi jele a szülésnek.Ma NST-n megvizsgált a doki,aztmondta zárt méhszáj,de már csak 2000.Mondta hogy előfordulhat hogy a vizsgálattól rózsaszínű folyásom lesz,de ez több mint folyás.Olyan mintha menszesz lenne utolsó napon,tehát kevés,de tiszta vér.Ismerőseim is többen mondták hogy nekik egy ilyen vizsgálat után indult meg.Bocsi a sok részletért,csak tudni szeretném mire számítsak.2011. júl. 13. 16:41
1/5 anonim válasza:
Remélem már dokinál vagy!
Ha vérzel, azonnal irány az orvos!
2/5 anonim válasza:
Nekem is az utolsó vizsgálatok egyikén beindult egy erősebb vérzés. Még ott a rendelőben, ijedten léptem vissza a dokihoz, de mondta, hogy ez normális, ne aggódjak. Egy betétet használtam el, és elállt. 2 hétre rá szültem.
Viszont a szülésem tágulási vérzéssel kezdődött. Akkor dőlt belőlem a vér, folyamatosan.
3/5 A kérdező kommentje:
Én eddig 1 szárnyas és két tisztaságit használtam el. De majd most sűrűn cseréltek hogy lássam a mennyiséget. Ha reggelig nem múlik el visszamegyek.
2011. júl. 13. 19:41
4/5 A kérdező kommentje:
*cserélek
2011. júl. 13. 19:42
5/5 anonim válasza:
Szerintem már megvan a bébid!Nekem is így kezdődött,reggelre a kezemben volt a kisbabám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!