Kis mell mennyire sérül szoptatás után?
Milyen lehet? Lógós stb? Tapasztalatot szeretnék kérni.ű
Köszönöm.
Szia!
Ez attól függ 50%ban, hogy hogyan mutatják meg a szoptatást, mellre -tevést!! Nyugodtan igényeljed, vagy ha nem segítenének; a szobatársaid valamelyikét kérd meg; ha jól szoptatsz annyira nem fog megnyúlni még a gyenge izomzatú mell sem!
Nekem nem volt nagy mellem 75/B,amikor szoptattam D-s melltartót kellett vennem!7 hónapig szoptattam,hát utána azért így is megereszkedett,mert ugye hát üres lett a mell!Push up os mellcsiben nem látszik,engem kicsit zavar,a férjemet nem ,azt mondja(Bár nyilván jobban tettszene neki egy szép cici)De ők is tudják mivel jár,és soha nem kérte volna hogy ne szoptassak,sőt!Ha lesz második babám őt is tuti szoptatni fogom!Ez van,egy gyerkőc áldozatokkal jár,de megéri!Ha egyszer sok pénzem lesz majd megcsináltatom:))
Egyébként fontos hogy terhesség és szoptatás alatt jó melltartót viselj,ennek utána tudsz nézni a neten,és sok cicifeszesítő tornát is találsz én próbáltam de nem voltam elég kitartó!
De így is maradhatunk szexisek!:)
Hát, rám mostanra már nagyok lettek a 75B-s melltartóim, igaz, 2 éve szoptatok. :D
Tipp: főleg a kezdeti tej-túltermelős időszakban hordj kényelmes, a mellet jól tartó, rugalmas melltartót, egész nap, azaz éjjel is! Ez segíthet, hogy a mellizmok megtartsák az eredeti formájukat és állapotukat. Ha ugyanis egyszer elszakadnak, már nem valószínű, hogy teljesen rendbejönnek.. De a mellizomtornát el kell felejteni, az szoptatás alatt abszolúte tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!