5 napos babám egyáltalán nem akarja elfogadni a mellem. Hogy szoktathatnám rá a szopizásra?
mennyi ideig voltál a kórházban? én szerencsére csak 2 napot. erőltetni kell, ha ordít, akkor is. nálam ez vált be. az elején mi is kínlódtunk a szoptatással, de anyukámnak hála, erőltettük, sokszor mellre tettem a babát, betettem a bimbót a szájába stb. most 16 napos, és csak a mellemről hajlandó enni. nem kell neki se cumisüveg, se pohár.
kulcsszó: türelem, várd ki. előbb utóbb úgyis enni fog.
Szia!
Nálam az vált be, hogy szoptatás előtt picit megfejtem az éppen aktuális mellem, mivel annyira negtelt, hogy nem tudta bevenni a szájába. Ja, és ne aggódj amiatt, hogy még nem szopik rendesen, meg kell tanulnia ezt a fajta evést, mivel 9 hónapig ezt egészen máshogy csinálta.
Az igaz, hogy erőltetni kell, de az lebegjen a szemed előtt, hogy ezzel a baba is és te is jobban jártok.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!