Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejserkentés? Ha szinte 2...

Tejserkentés? Ha szinte 2 óránként szoptatok (alig van tejem), mennyi idő után lesz több tejem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez azon is múlik, hogy közben mennyire stresszelsz a dolgon! Próbálj a szoptatások között pihenni, igyál többet a megszokottnál és néhány nap alatt beáll a kínálat. Szoptatás előtt legalább negyed órát pihenj, igyál egy pohár teát, gyümölcslevet, bármit, az is segít beindítani a tejtermelést! Olyankor relaxálj egy kicsit! Lazíts és higgy a testedben, hogy tudni fogja a dolgát ! :))
2010. febr. 26. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Változó, hogy kinek mennyi idő alatt áll be. Amikor kevesebb lett a tejem, és átálltunk a két mellből szoptatásra, akkor másfél hét volt. Addigra rendeződtek úgy a dolgok, hogy a 2 óránkénti szopit már abba lehetett hagyni, és ráálltunk a 3,5-4 óránkénti evésre. A növekedési ugrások meg gyorsabban mentek, 5-6 nap alatt simán rendeződtek a dolgok. Persze vannak, akiknek ez 3-4 nap alatt összejön, reméljük te is ilyen vagy:)

Ha mégis tovább tart, akkor se csüggedj, kitartás:)

ҝ

2010. febr. 26. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást!
2010. febr. 26. 10:18
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Mennyi idős a babád?

Nem biztos hogy azért eszik két óránként, mert éhes, hanem csak közelségre vágyik. És szerintem a tejed sem lehet kevés... A puha mell nem jelenti azt, hogy nincs tejecske!

2010. febr. 26. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én homeós bogyót szedtem tejserkentésre, napi 1szer 5 golyó Urtica Urens-et. Volt, hogy délután 2-5-ig cicin volt a kislányom, mert annyira nem volt elég neki a tej. De nem kezdtem el tápszerezni, hanem kipróbáltam a fent említettet. Három napon belül szinte feszültek a melleim a tejtől. Nagyon ajánlom, nálam bevált, próbáld ki.
2010. febr. 27. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem a szopis tanácsadó azt mondta, hogy egy hét múlva látom az eredményt. de nekem nem jött be, mint ahogy semmi sem, igaz csak este kell pótolnom. ráadásul az én esetem kicsit bonyolultabb az átlagosnál, mert az elején volt minden, mellgyulladás, a gyógyszerek miatt majdnem elapadt a tejem, utánna sebes mellbimbók és azóta is küzdök a tej mennyiségével, de nem adom fel. most már négy hós elmúlt a babám, így lassan szeretném elkezdeni a hozzátáplálást és akkor talán majd elhagyhatjuk a tápszert.
2010. febr. 27. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!