Nagyon rossz ezek a gondolatok?
Előre leszögezem nem vitát akarok!!
8 hónapos terhes vagyok, és számomra még mindig rideg a szoptatás kérdése.Más járt már így? Az első baba elejétől tápszeres volt. Nem volt tej ott megoldotta a természet.
A válaszokat köszönöm.
Nekem is volt ilyen érzésem,mint neked,évekig,hogy ez olyan állatias dolog...
Aztán több,mint tíz évig nem sikerült a baba.A sok szenvedés megváltoztatott,hogy bármit megtennék...
Most négy hónapos a kislányom,nem tudtam szoptatni 5hétnél tovább,ezért sírtam két napig,mert a legszebb és neki a legegészségesebb ételt nem tudom megadni neki.Nekiálltam fejni a tejet.Még most is ezt kapja.Igaz mindent megteszek,hogy még ne apadjon el.
Boldog babázást,és sok örömöt kívánok.
Szerintem nem. Teljesen meg tudom érteni a tápszerezős anyukákat. Én úgy indultam neki, hogy legalább egy évig akarom szoptatni a kisbabámat aki most 3 hónapos. Aztán úgy alakult, hogy fogamzásgátlót kezdtem szedni ami sajnos majdnem elapasztotta a tejemet, mire tápszert adtam neki kiegészítésként. A gyógyszert abbahagytam akkor, de azóta is egy héten 2-3 szor esténként utolsó etetésnek tápszert kap, mert nem elég neki a tej. Így meg legalább jól lakik, és tudom, hogy mennyit evett, mert nem mindig sikerül a szoptatás után megmérni mert úgy ficánkol. És sokkal kényelmesebb is a tápszerezés bárki bármit mond, pedig én egész nap kizárólag szoptatok és azért este is azzal kezdek tápszer előtt.
Ma meg úgy nézett rám a gyerekorvos meg a védőnő mint a véres húsra, mikor kértem tápszernek receptet. Hiába mondtam, hogy csak kiegészítésként adom neki. Mindegy pénteken jön úgyis a védőnő, majd leüvöltöm itthon a fejét, ha a helyükön nincs idejük velünk foglalkozni, mert szerintem ki ezért, ki azért adja a gyerekének, de a tápszeres gyerek is gyerek, nincs velük semmi probléma, és ugye senki sem hagyja a gyerekét éhezni!
Én a sok pro és kontra történet után azért arra is kíváncsi lennék, hogy a kérdezőnek miért "rideg a szoptatás kérdése".
Elmondanád nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!