Lehet tudatosan a szoptatási időintervallumot megszabni?
úgy értem, hogy a lányom betöltött 8 hónapos koráig szeretném szoptatni, majd egyáltalán nem adnék neki cicit.
4 hónapos, már két hete eszegetjük az almát és a barackot egyelőre még tovább nem mentem. Napi 6szor eszik mostanában és az éjszakát átalussza. Elképzelhető, hogy könnyen fog menni? Vagy nem ilyen egyszerű azért, és inkább hagyjam magától elválasztódni? De én nem szeretném még 2 évesen is cicivel altatni.. Köszönöm!
Igen, ez engem is elgondolkodtatott, hogy miért pont 8 hó? Lesz valami fotózás, amire jól kell kinézni, vagy mi?
Szerintem is korai a mással etetés, hisz még nagyon kicsi, az emésztőrendszere sem fejlett még a szilárd ételhez.
Én fél évig csak szoptatni akarom, és imátkozom, hogy minél tovább legyen tejem!!
Szia!
Kicsit már későn írok, most vettem észre a kérdésed!
Szerintem lehet időintervallumot megszabni, de akkor szépen fokozatosan kell kiváltani az étkezéseket a hozzátáplálásokkal!
Szerintem nem korai a hozzátáplálás, mert ha valami baja lenne, akkor már felléptek volna az allergiás panaszok! HAJRÁ!!!
Lehet, hogy könnyen fog menni, lehet, hogy nem ez majd a folyamat közben derül ki, és szorítok neked, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!
Ami azt illeti, hogy a tehén tejet, anyatejesek, csak 1 éves kor után kaphat, így jobban járnál, ha nem 8 hónaposan, hanem 1 éves korig tudnád szoptatni, mivel akkor a maradék négy hónapot kénytelen lennél tápszerrel kiegészíteni amit persze nem akarsz!
A sok idióta szoptatás pártiakból már tök elegem van! Nem tudtak szerintem neked értelmes választ adni!
Mi közük van ahhoz, hogy te mért akarsz pont 8 hónapig szoptatni, a választ szeretted volna, nem kioktatást!
Az én babám születésétől fogva tápszeres és 1 hónapos kora óta kapja az őszilét, gyermekorvos javaslatára, semmi baja sincs!
És tényleg nem jó, nekem legalább is nagyon nem tetszik az a gondolat, hogy egy gyerek 2-3 évesen még a cicin lóg és se szoptatnám már 1 éves korán túl, ha tudnám se!!!!!
Írj ha gondolod, hogy alakult az elválasztás!
Remélem tudtam valamennyit segíteni!
Boldog babázást kíván 3,5 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!