Ez hogy lehet? Miért van így?
Figyelt kérdés
A bal mellemben max. 20 ml tej termelődik, a jobbikban kb. 70. 3 hetes babám pótlást kap, és lefejem neki, amit tudok, naponta kétszer. Ettem mindenféle tejszaporítót, de ennyi van. Nem értem, miért van különbség a két mellem közt. Amelyik termel, az fáj, amelyik csak 20-at, az nem fáj, és löttyedt...2010. febr. 23. 11:22
1/4 anonim válasza:
nekem is erősebb az egyik mellem, az jobban is feszít ha tele van.
3/4 anonim válasza:
Az emberi szervezet nem szimmetrikus, a mellek sem. Nekem a jobb mellem az erősebb, itt termelődik több tej.
4/4 anonim válasza:
Nekem is a jobban van több, viszont nálam az is bejátszhat, hogy jobb oldalamon alszik a babám, és éjjel csak innen szopik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!