Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kilenc hó körüli, szoptatós...

Kilenc hó körüli, szoptatós anyukák babái mit esznek, isznak? Egy napi étkezésük?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

9 hónaposan délben vett főzeléket hússal, rizst, uzsonnára gyümölcsöt vagy pépet. Mellett 4x ciczett. Most majdnem 1 évesen már regglit is kap (10 hónapos kora óta), ,de még mindig 4x cicizik.

És ha vacsorázunk, akkor ő is eszeget.

2010. febr. 22. 14:13
 2/12 anonim ***** válasza:

elző

inni teát iszik, de nagyon keveset.

2010. febr. 22. 14:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ. Nálunk is délben eszik levest, főzeléket, délután gyümölcs. (eddig evett tejpépet is, de mostanában nem akarja megenni). Délelőtt is szokott gyümölcsöt enni. Még négyszer szopik, meg éjszaka van, hogy kétszer, van hogy egyszer. Inni nem igazán akar talán pár kortyot. A Te babód átalussza az éjszakát?

2010. febr. 22. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a 9 hónapos kislányom délben "eszik" (túlzás mert alig-alig fogadja el) főzeléket (húst,zöldséget) délután- este pedig gyümit, esetleg tejpéppel, amúgy szopizik elég sokat még reggel-délelőtt-délután-éjszaka!

Most nem akar enni, mert egyszerre jön 4 foga is, emiatt éjszaka is felébred vagy 10X.

2010. febr. 22. 15:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Szia

Köszi Neked is a választ. A lányod hízík rendesen? Nekem a fiam múltkori mérésnél 50g-ot fogyott, de mondjuk előtte volt beteg és nem evett semmit, meg szopizni sem annyit szopizott amennyit szokot. Kicsit félek, hogy nem eszik eleget és a tej nem olyan jó már neki. Nekünk van már négy fogunk, most jön egyszerre kettő, úgy hogy éjszaka én sem unatkozom.

2010. febr. 22. 15:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Eddig hízott, sőt egy kicsit "dagi" is, úgyhogy emiatt szerencsére nem aggódok. Ha úgy gondolod nem eszik eleget, próbáld meg kitalálni mi a kedvence és azt belecsempészni az ételeibe, nálunk pl. ha banán van benne, akkor valamennyit eszik belőle, vagy a tejpépek is elég laktatók, abból is van ezer féle, lehet próbálgatni, mi a málnásat szeretjük egyedül.

2010. febr. 23. 10:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy írtál.Igazából a másik két gyerekemhez képest eszik kevesebbet. Ők tápszeresek voltak(sajnos), és ennyi idősen többet ettek. Minden jót kívánok Nektek.

2010. febr. 23. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:

14:13 vagyok

Nem alussza át az éjszakát, általában 2x ébred :-))

2010. febr. 24. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:

elző

nekem 10,5 hónapos koráig havi fél kilót hízott, aztán elindult és egy hónap alatt csak negyed kilót, most 9480 gramm és 80 cm 8-án lesz 1 éve

(3950 grammal született)

2010. febr. 24. 08:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat. Most voltunk méretni:9hós 8900gr és 72cm. Minden jót mindenkinek.

2010. febr. 24. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!