Kezdek belefáradni a szoptatásba?
Semmi nem garantálja, h ha tápszerre váltanék, könnyebb lenne. Neki. És a hasának, az emésztésének. De az tény, h a tápszer összetevőit hamarabb megszokja, a tej összetevői mindig változnak!! Igyekszem figyelni arra, h mit eszek, mit iszok. A Bio Gaiat már lassan két hete szedjük, nem érzek változást. Ha én nem tudnék székletet üríteni csak 5-7 naponta és már a szél sem távozna, én sem érezném magam jól.
Mértne itt kérjem mások véleményét? csak mert esetleg magánügy, h tápszerezem vagy szoptatom? sztem elég nagy dolog lemondani a tejről, miközben más összetenné a két kezét, ha szoptatni tudna!!!! az, hogy megszakítás nélkül csak kb. 3-4 óra alvás jut, és a pici mellett van egy másik, nagyon anyás, anno szintén hasfásjós (?) székrekedéses gyerek, feladja a leckét... Csakis az immunrendszere miatt nem adom fel a szoptatást, és ahogy az egyik hozzászóló írta, énis öregszem néhány évet.Értük mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!