Van még értelme tejserkentő homeós golyót szednem, ha már 8 hónapja szoptatok?
Szia!
Én is most pont azt érzem, hogy meg fog jönni!
Pár napja közepesen fáj a hasam és a derekam. Az én babám is szinte csak éjszaka szopizik, ha napközben szeretném nem hajlik a dologra. 11 hónapos most, és ma vettem szopis teát, mert éreztem, hogy kevesebb a tejem 1 hete, már nem ittam és még szopiztatnám szívesen.
Gondolom neked is kevesebb lessz, ha nem szeded a bogyókat, viszont lehetséges, hogy a babád, már nem is igényli és elválasztja magát!
fél éve nem szedtem, csak gondoltam, hogy elkezdek egy kúrát, mert több mint valószínű, hogy meg fog jönni. még szeretnék egy jó ideig szoptatni.
nem érzem, hogy kevesebb lenne a tejem, viszont a kisfiam kevesebbet cicizik egy pár napja, és én nem szeretném ha megcsappanna a mennyiség, mivel még négyszer cicizik egy nap a kicsi.
első vagyok.
Ha nem csökken a tej mennyisége, akkor felesleges szedni a bogyókat és még szopizik is 4X a babád az jó.
Én határozottan érzem, hogy kevesebb, azért is iszom mátol ismét a teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!