Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van még értelme tejserkentő...

Van még értelme tejserkentő homeós golyót szednem, ha már 8 hónapja szoptatok?

Figyelt kérdés
Meg fog jönni szerintem, és pár napja a babám is kevesebbet cicizik.
2010. febr. 20. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most pont azt érzem, hogy meg fog jönni!

Pár napja közepesen fáj a hasam és a derekam. Az én babám is szinte csak éjszaka szopizik, ha napközben szeretném nem hajlik a dologra. 11 hónapos most, és ma vettem szopis teát, mert éreztem, hogy kevesebb a tejem 1 hete, már nem ittam és még szopiztatnám szívesen.

Gondolom neked is kevesebb lessz, ha nem szeded a bogyókat, viszont lehetséges, hogy a babád, már nem is igényli és elválasztja magát!

2010. febr. 20. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg már ő sem igényli annyira. ne szedd tovább sztem.
2010. febr. 20. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:

fél éve nem szedtem, csak gondoltam, hogy elkezdek egy kúrát, mert több mint valószínű, hogy meg fog jönni. még szeretnék egy jó ideig szoptatni.

nem érzem, hogy kevesebb lenne a tejem, viszont a kisfiam kevesebbet cicizik egy pár napja, és én nem szeretném ha megcsappanna a mennyiség, mivel még négyszer cicizik egy nap a kicsi.

2010. febr. 20. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem, hogy szeret cicizni, úgyhogy nem hinném, hogy el akarná magát választani. Legalábbis remélem...
2010. febr. 20. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Ha nem csökken a tej mennyisége, akkor felesleges szedni a bogyókat és még szopizik is 4X a babád az jó.

Én határozottan érzem, hogy kevesebb, azért is iszom mátol ismét a teát.

2010. febr. 20. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!